joi, 5 mai 2011

REGAL BLUE FOR A QUEEN - vandut
















Albastru cobalt sau albastru regal cum mai este denumit , asezat perfect in pietrele de lapis lazuli ( lazurit ).

Lazuritul este cunoscut din antichitate , mici obiecte din lazurit au fost descoperite in piramidele egiptene , pentru chinezi era un simbol al puterii . Din lapis lazuli grecii si romanii confectionau amulete si sigilii .

Denumirea lui vine din persana , lazhuward - albastru precum cerul de noapte .

Colier feminin , lung si elegant , format din pietre la lapis lazuli in forma ovala si picatura , cele ovale sunt de doua dimensiuni , 4cm/3 cm si 1,8 cm / 1,2 cm . Pietrele de lapis au superbe incluziuni de pirita ce le da o eleganta aparte . Langa ele se alatura armonios , perle superbe cu o starlucire aparte si sfere fatetate din jad albastru . Perlele sunt in doua nuante de albastru cobalt si contribuie la eleganta colierului . Accesoriile metalice folosite sunt margele bali placate cu argint .

Il vad purtat cu o rochie vaporoasa de vara , lunga , galbena , portocalie sau culoarea persicii , ce-i drept este o combinatie cromatica usor excentrica :)

Lungime colier : 96 cm (masurat fara pandant )

UNICAT

miercuri, 4 mai 2011

ECHILIBRU



O piatra frumoasa cu o cromatica interesanta . O combinatie de culori intre verde kaki si roz prafuit sau intre verde kaki si rosu caramiziu .
Este recomandata pentru echilibrul interior .

Sfere mici din rodocrozit , margele tubulare din unakit , margele bali placate cu argint si superbe pietre din unkit sculptat, toate se alatura unui pandant deosebit din unakit .

Dimensiune pandant : 40 mm ( 4 cm )

Lungime colier : 49 cm
Pret : 100 lei

UNICAT