marți, 21 ianuarie 2014

Ocean waves - sold





Inspirata de frumusetea Pacificului si valurile lui ce freamata necontenit, valuri inspumate in nuante de albastru si verde, jucause cu tarmul inconjurat de vegetatie si stanci.
Sfere din jad de doua dimensiuni, perle naturale albastre, incadrate intre sferele de jad si piesa centrala rupta din valurile oceanului. Piesa centrala este din rasina naturala si are o tinuta foarte frumoasa.
Fotografia este facuta de mine, intr-un coltisor de rai, McWay Fall, Ben Sur, California

Pret: 175 lei
Unicat

joi, 16 ianuarie 2014

The Sun Is Up - sold





Inspirata de inima sistemului nostru, soarele, de nuantele lui calde revarsate peste noi, am inchegat un colier ce te incalzeste doar privindu-l. Nuante pentru buna dispozitie
Perle portocalii de dimensiuni mari, incadreaza minunatele margele galbene de dimensiuni generoase. Margelele ovale si sunt din rasina si au o tinuta foarte frumoasa.
Langa perlele portocalii, am asezat perle galbene de diferite dimensiuni, terminatia colierului este din trei siraguri de perle naturale.
Un colier indraznet pentru cele ce iubesc galbenul
Va ofer si cate o lalea, cu drag. Le-am primit de la o prietena draga, stie ca iubesc lalelele, preferatele mele. Good morning, sunshine!
Pret: 190 lei

 Unicat

Agate colorate- vandut/sold




Colorate si frumos impletite intre perle naturale, agatele, cu nuante de la bordo pana la verde petrol, multe si frumoase, c-o stralucire aparte, isi asteapta stapana.
Partea de jos a colierului este alcatuita dintr-un frumos pandant din jasp in culori calde, lanturi, sfere din agat de doua dimensiuni si perle naturale.
Colierul este masiv si cu siguranta va scoate o tinuta din banal.
Pret:250 lei

Unicat